Aandahls Dame

Stil og eleganse

 

Foretrekker du dameklær som understreker din egen, klassiske og eksklusive stil? Eller er du heller av typen «sporty og praktisk»? Ser du etter et nytt antrekk for jobben eller en privat anledning? Da har du kommer til rett sted. For hos Aandahls finner du moteklær til dame fra A til Å:

Alt fra elegante aftenkjoler og lekre business-outfits til fritids- og sportsklær. I tillegg til utvalget av kjente motenavn har du muligheten til å oppdage individuelle linjer og nye og interessante merker.

Vi vet hva som er «in»

For alltid å være på høyden av det som skjer i moteverdenen har vi ansatte som holder øye med trendene på catwalkene i mote-metropolene rundt i verden. Dameklær er som kjent ofte en kortlivet affære; men på denne måte er vi i stand til å reagere raskt når nye retninger oppstår. Vi setter inn mye resurser på å oppsøke nye trender og ta dem opp i dameklær sortimentet vårt. For det som er helt «in» den ene sesongen, kan lett være totalt «out» den neste. Derfor viser vi en balansert blanding av nye trender og klassiske plagg – det har vist seg å gi oss mange tilfredse kunder. Se selv nedenfor i listen over de merkene vi fører for å overbevise deg om bredden i tilbudet vårt!

Gerry Weber, Floyd, Gant, Betty Barclay, Riccovero, MAC, SØS Jensen, Soya, Superdry, Unisa m.fl.

 

Våre ansatte er serviceinnstilt!

Uansett om du leter etter noe helt spesielt i dameklær sortimentet, eller bare har lyst til å titte litt – våre ansatte er der for deg og svarer gjerne på spørsmål om klærne vi selger. Leter du etter noe å kombinere med? Ikke noe problem for våre ansatte: De hjelper deg med å lete, anbefale og velge. Ta den tiden du trenger for å bestemme om du liker det du kjøpte: Du kan returnere eller bytte inntil 14 dager fra du kjøpte klærne. For vi vil at du liker dameklærne våre og at du føler deg vel i dem.

Vi har lang erfaring og vil hjelpe deg til å ta det rette valget, enten det gjelder det formelle antrekket eller fritids antrekket.

Vi gir deg god service, kom innom for en hyggelig handel!

 

Våre åpningstider

Mandag-fredag: 09.30 – 18.00
Torsdag: 09.30 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 16.00

Kontakt oss:

Tlf: 47751432

Smakebiter fra avdelingen vår