Aandahls Roseby Herre

Moteriktige klær til han

På Roseby finner du vår klebutikk i 2 etg. Vi tilbyr stilige klær, sko og tilbehør til herre. Kjøp klær som matcher din stil. Vi har et stort utvalg av trendige og klassiske klær og vi hjelper deg å kjøpe klær som matcher din stil.

Vi vet hva som er «in»

For alltid å være på høyden av det som skjer i moteverdenen har vi ansatte som holder øye med trendene på catwalkene i mote-metropolene rundt i verden. Moteklær er som kjent ofte en kortlivet affære; men på denne måte er vi i stand til å reagere raskt når nye retninger oppstår. Vi setter inn mye ressurser på å oppsøke nye trender og ta dem opp i sortimentet vårt. For det som er helt «in» den ene sesongen, kan lett være totalt «out» den neste. Derfor viser vi en balansert blanding av nye trender og klassiske plagg – det har vist seg å gi oss mange tilfredse kunder. Se selv nedenfor i listen over de merkene vi fører for å overbevise deg om bredden i tilbudet vårt!

 

Våre ansatte er serviceinnstilt!

 

 

Vi har lang erfaring og vil hjelpe deg til å ta det rette valget, enten det gjelder det formelle antrekket eller fritids antrekket.

Vi gir deg god service, kom innom for en hyggelig handel!

 

Våre åpningstider

Mandag-fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 18.00

Kontakt oss:

Tlf:48065264

Her er noen smakebiter fra butikken vår