Aandahls Undertøy

LEKKERT OG KOMFORTABELT UNDERTØY

På Aandahls Undertøysavdeling har vi et stort utvalg av undertøy med kjente merker som Triumph, Primadonna, Calvin Klein, Chantelle, Fantasie, Mey, Huber, Skiny, Lady Avenue, wacoal m.fl.

Det er ikke alltid enkelt å finne den riktige bh. Hele 7 av 10 norske kvinner bruker faktisk feil bh-størrelse. Dette kan føre til plager som ryggsmerter og hodepine , så vel som unødvendig belastning av selve bysten. I vår avdeling har vi god kompetanse på å tilpasse størrelser og bh`er.

Vi har alt fra 65 cm – 105 cm rundt, fra A – J cup. Utvalget av modeller er mange. T-shirt bh, push-ups, minimizers, spileløse, stroppeløse, halternecks, sports bh, amme bh, protese bh, bh med tynn stropp og bred stropp. Hva det måtte være, vi hjelper deg med å finne den riktige og beste bhen for deg.

En god bh kan både støtte og forme. Riktig størrelse, fasong og utforming er essensielt!

Vi har også gode truser. Alt fra høye til lave på livet, maxi til string, med og uten sømmer og hold-in.

Vi tilbyr også gode hjelpemidler som bh-forlengelser i forskjellige størrelser og farger, nipple covers, skulderskånere, fashiontape, osv.

Flott og godt utvalg innen bademote finner du hos oss. Badedrakter og bikinier har vi året rundt, men utvalget er størst i perioden fra april til juni.

Vi fører kvalitets hold-in som løfter, strammer og shaper der du måtte ønske det. Variert utvalg av kjoler, skjørt, truser og bodyer. I tillegg har vi underkjoler og skjørt uten hold-in.

Vi har også et stort utvalg i strømper, hvor vi fører merkene Wolford, Oroblu, Vogue og Transparenze.

Våre ansatte er serviceinnstilt!

Våre ansatte har lang erfaring og god kunnskap om riktig valg av undertøy, og hjelper våre kunder til å finne riktig størrelser. Vi gir deg service, kom innom for en hyggelig handel!

Våre åpningstider

Midlertidig åpningstid

Mandag-fredag: 10-18

Lørdag: 10-16

Kontakt oss:

Tlf: 47689022

Her er noen smakebiter fra avdelingen vår!