Lied – Kristiansund

Kvalitet og service

Mote for herre og ungdom

I 2 etasje på Amfi Futura i Kristiansund ligger vår herrebutikk Lied. Her byr vi på et stort utvalg klær til både ungdom og herre fra etablerte merker som Gant, Tiger Of Sweden, Barbour, Frislid og Meyer mm.

Festlige anledninger

På konfeksjon tilbyr vi modeller til den moteriktige og klassiske mann. Vårt utvalg gjør det enkelt å finne antrekket som passer akkurat deg, og våre ansatte hjelper deg gjerne med å finne farge, snitt og passform etter dine behov. Tilbehør er viktig for deg som har øye for detaljer å hos oss finner du tilbehør som passer til både bryllup, konfirmasjon, fest og jobb.

Jobb og fritid

Trenger du nye klær til fritid og jobb kan du enkelt kombinere flere plagg og sette sammen ulike antrekk. Vi har et stort utvalg jeans fra kjente merker som blant annet Wrangler, Levis, Alberto, Gant og Tiger Of Sweden. Her vil du finne modeller som passer deg og din stil- enten du liker det smalt og trendy eller klassisk og elegant.

Vi ønsker deg velkommen innom for en hyggelig handel hos oss.

 

Våre ansatte er serviceinnstilt!

 

 

Vi har lang erfaring og vil hjelpe deg til å ta det rette valget, enten det gjelder det formelle antrekket eller fritids antrekket. Vi gir deg god service, kom innom for en hyggelig handel!

 

Noen smakebiter fra butikken vår

 

 

 

Våre åpningstider

Mandag-fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 18.00