Tesalongen

Koselig og tradisjonsrik kafé

Tesalongen befinner seg i 3.etasje i stormagasinet Aandahls og har lenge vært med å prege bybildet med god mat og dyktig personale. Med Ingrid Rødal i spissen finner du dyktige og serviceinnstilte personale som ønsker at alle kunder skal føle seg velkommen. Vi serverer tradisjonsrike middager hver dag, i tillegg har vi en stor A`la Carte meny med noe for enhver. På torsdager serverer vi hjemmelaget potetball, som du kan nyte i vår koselige kafè eller ta med deg hjem.

Vi har også et bredt utvalg til lunsj med oppsmurte snitter, salater og omeletter. Våre beryktede potetlefser lager bakeren vår hver dag, samt mange flotte kaker.

Vi på Tesalongen og På Hjørnet har en stor og variert cateringmeny, hvor du finner middagsretter og kaker, her er det noe for enhver smak. Skal du arrangere bryllup, barnedåp, julebord, bursdag, konfirmasjon eller noe annet festlig leverer vi catering til både store og små anledninger. Vi har stor kapasitet og er behjelpelig ovenfor våre kunder, og setter deres behov først.

Catering

Ingrid`s catering meny finner du på vår facebookside.(se link lenger ned) Kom innom, ring eller send en e-post for en uforpliktende prat, så finner vi sammen ut hva som er best for deg..

Facebook: Tesalongen Molde